I've loved you from the day I got borned.

Idag fyller min älskade kusin Evelina 18 år! Fatta att idag har vi haft varandra i 17 år och 8 månader. Det är helt sjukt hur mycket vi har hunnit gå igenom på den tiden. Från när vi var små och alla hatade oss, vi bråkade med allt och alla, vi var satungarna som bestämmde och om man inte lyssnade fick man yogurt i håret. Tills nu när vi är så jävla bäst och alla älskar oss, haha eller hur ;) Och allting där emellan. Tills döden skiljer oss åt, eller hur!

How terrible it is to love something that death can touch.

Idag är det exakt 1 år sedan Johan lämnade oss ensamma kvar här på jorden för att streta omkring uppe bland molnen som den ängel han fakiskt är. Jag hoppas att du har det sjukt bra där uppe trotts att alla saknar dej så förbannat här nere. Om man bara kunde spola tillbaka tiden, om man bara kunde göra vissa saker ogjorda. Det finns ett uttryck som går "fel plats vid fel tillfälle". Tack gud att du var på precis rätt ställe, bara vid fel tillfälle.. eller snarare ögonblick. Det faktum att man inte kan mixtra lite med sekundrar är ett faktum som dödar en lite inifrån. För det handlade om en sekund längre fram. Eller en sekund längre bak. Då kanske du skulle sitta här och skratta idag.
 

Dagens Ris

Dagens ris går till DRAMA DRAMA DRAMA. Jag tror inte att jag är den ända som hatar drama. Det finns liksom igenting posetivt med det. Ändå så finns det överallt. Vart jag än vänder mej, vem jag än pratar med, drama. Vi är som svampar i ett hav där vattnet är dramatik. Hon bråkar med henne, han vill inte träffa honom, hon snackar skit, han var otrogen, hen får inte bli sed med Den och Den kan inte göra något rätt. Yadayadayada!! Vad är det för fel på oss? Mind your own fucking business and stay true! tack för mej.