Jedward-konsert, Intervjuer, Tvn, Tidningen, väntan, En helt galen dag.

Tänkte börja med att säga att jag var med i både tidningen och på tvn! Här ä länken; http://www.corren.se/kultur/?articleId=5914567&date&menuid

Onsdags;
Väntade i kön i 13 timmar. Blev filmad och intervjuad. Var med i TVn och tidningen. Konserten var helgalen. Jag stod längst fram i mitten och dom tittade på mej när dom sjöng! Jag fick känna på Edwards hår!

Torsdags;
Fick reda på att Jedward var i Norrköping så jag och en kompis köpte resekort och tog tåget dit. Gick på äventyr i den okända staden för att leta efter Tvillingarna. Vi hittade tillslut hotellet tack vare att deras turnebuss och ett femtiotal fans stod utanför hotellet. Väntade utanför deras hotell i 5 timmar i ett antal minusgrader. Tillslut så fick vi tag i dom och tog jättemånga kort, pratade med dem, jag fick en puss och höll John i handen o.s.v , o.s.v.

Jag lägger ut massa kort någon annan dag!

John and Edward Grimes, So nice to meet you!

Good morning everyone! Nu åker jag iväg för att spendera morgonen/dagen i en kö med bästa människorna, kvällen framför en scen med bästa tvillingarna och natten utanför ett hotell för att prata med dessa två tvillingar. I can't believ it!
 
Jedward - Techno girl