20 oktober, if your hair is wrong your entire life is wrong

Jag har redan nämnt att jag ska klippa mig och detta sker imorgon. Jag tänkte tillägna detta inlägg till mitt långa hår och säga hejdå till långa hästsvansar, flätor och fluffiga bullar, men också stora tovor och trasiga borstar. Jag tackar detta långa röda svall för de minnen vi har samlat ihop tillsammans under året.
 
Jag har slitit i dig när jag pluggat inför prov och snurrat dig runt fingrarna varje gång jag varit nervö, och det händer ju nästan varje dag. Jag vill tacka dig för de foton vi tagit tillsammans och att du stått ut med mig under alla färgningar, duschningar, plattningar, lockningar och föningar.Tack för att du var lätt att sätta upp i hårmunk. Tack för att du inte gick av de gånger du frös till is i vintras. Tack för att du höll dig platt under mormors begravning och tack för att du stannade kvar i uppsättningen under alla färder i karusellerna på Liseberg. Jag vill tacka dig för alla härliga fläktar du bidragit till under sommarens värmeböljor. Tack för att du var med när jag tog körkort, tack för att du var med alla de dagar på brandstationen, tack för fotoutställningen, tack för Aviici konserten, och för första gången vi träffade lilla Seth. Tack för veteranracet, närcon, bråvallafestivalen, stockholmsbesök, krogenrundor, hemmafester, boxningssparring, bergsbestigning, grottutforskning, älgpussar, flygplansresor, tågresor, båtresor, bilresor, cyckelutflykter, kanotutflykter, och till och med hästutflykter.Men mest av allt, tack som fan för studenten!
 
                                                                            
                                   
 

19 oktober, why are you worrying me for

 
Det finns alltid stora saker man kanske bör oroa sig över. Saker som miljön, familjen, pengar, framtiden, krigen, hur djur behandlas och alla barnen som svälter. Sen finns de där små vardagsproblemen som dyker upp då och då. De som kan kännas som hela världen men egentligen kanske de inte är så viktiga. Men om de känns som hela världen, så har de ju ändå en stor betydelse för någon just då.
 
 
Jag har beställt tid hos frisören till på tisdag klockan 17.00 och jag oroar mig över att förändringen inte alls kommer blir bra. Jag har beställt två tröjor från en hemsida jag inte helt litar på och jag oroar mig ifall att jag betalat för ingenting. Igår köpte jag en ny träningsväska men jag är osäker på om den kommer ryma min utrustning. Jag oroar mig för att mina handleder ska bli värre imorgon på träningen och att såret på halsen inte läker. Jag oroar mig inför när jag inte längre behövs på jobbet och pengarna tar slut. Men jag oroar mig också över ifall jag får stanna kvar på jobbet. Det är en mörk och kall plats som jag inte vill bli fast i. Jävla oro.