16 juni, idag är ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Theos födelsedag. Jag hoppas verkligen att du får en superbra dag min kära, älskade lillebror för det förtjänar du! Jag kan inte förstå att du fyller 18 år idag. Nu får du köra bil, gå på krogen och ta hand om din egen ekonomi. (Inte för att det har stoppat dig förut ;)). Men det jag vill ha sagt är att i mina ögon kommer du alltid vara en liten skit som ska hoppa in i mitt rum och leka med mina vänner. Som alltid måste ha sitt glas med läsk eller saft fyllt på millimetern, precis lika mycket som mitt. Du kommer alltid vara han som försökte utmana mig i allt, från vem som hinner först hem till dörren, till vem som kan kladda ner sig mest med mumms-mumms. Du kommer alltid vara min parter in crime. Han jag busringde med, knackade på grannarnas dörrar och sprang iväg, stampa vindruvor i vardagsrummet, kassta klipulver från nypon på folk, göra hål i poolen med vassa isbitar, hoppa sönder mammas och pappas säng och stämpla tapeterna med mammas arbetsstämpel. Du kommer alltid vara den ultimata tjuven i tjuv och polis, den som byggde lite bättre hopp i pulkabacken och den jag kunde skylla på om något gick snett. 
 
Men mest av allt kommer du alltid vara min fina, envisa, underbara, hårdhänta, energiska, avundsjuka, roliga, känsliga, snabba, aggresiva, snälla, smarta och söta blonda lillebror som jag skulle dö för. Som jag sprang 2 kilometer runt kanalen för när jag hörde att du hade blivit sparkad i huvudet, som jag slog ner en kille i skolan för, för att han var elak. Du är den jag bar från trottoaren, upp för trapporna och in i badrummet när du hade däckat, och sen satt uppe och glodde på dig hela natten, så att du inte skulle spy i sömnen och kvävas. Du är den jag inte kan leva utan, och som jag skulle göra dessa saker för 100 gånger om. För när jag var två och du kom in i mitt liv så visste jag att jag inte ville leva en dag till utan dig. Jag älskade dig när du hade en blond pottfrilla och två tänder, jag älskade dig när du färgade håret svart, när du snaggade dig, när du hade håret i hästsvans, och jag kommer älska dig när du är så gammal att du varken har hår eller tänder. Idag är du längre än mig och 18 år, och det är det yngsta du någonsinn kommer vara igen. Men jag kommer aldrig låta dig glömma när du var bäbis och bajsade i badkaret när vi badade! haha <3
 
 


Kommentarer
Postat av: Annika

Det märks att ni älskar varandra...så härligt! ❤️

Svar: hihi jaa :D <3
tonewernersson.blogg.se

2015-06-16 @ 20:59:36
Postat av: Pappa

Ni underbara ungar 😍😍😍💕💕💕💕.
Nu fick man vist veta saker man inte vetat om tidigare 😮😮😂😂😂

Svar: hehehe!! <3<3<3
tonewernersson.blogg.se

2015-06-16 @ 21:43:39
Postat av: Carina

.....och lillebror du tolkade till när barnvakten inte förstod vad han ville ha...trots feberyra och astmahosta.....Theo -Ja vill ha boppa boppa sa jag!!
- han vill ha nyponsoppa....hörs från våningssängen......

Ni är för Goa;-))..

Svar: hahaha justja! Den historien kommer jag ihåg att du berättat många gånger ;) Hihi! :D
tonewernersson.blogg.se

2015-06-16 @ 22:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: