29 mars, grey day of spring

 
Här är några av de foton som jag lovade att lägga upp förra helgen. Jag ljög. Men jag lägger upp dem nu. Från min promenad med Andrew förra veckan. 

28 mars, chest out and chin up, make thoes cheeks pop

Idag har jag fokuserat på att göra mig själv stolt. Och jag har lyckats. 
 
Idag har jag kört i drive in med fyra ungar i bilen, till ett matställe jag aldrig ätit på förr, och beställt mat på engelska för fyra barn och mig själv. Det var så himla gott. Tack Panera Bread. Det gjorde mig stolt.
Idag har jag kört en bil som jag bara kört en gång innan, på en lång femfilig motorväg. Det var vägar som gick över mig i broar. Helt själv körde jag, utan att veta vägen, med bara google maps som hjälp. Det gjorde mig stolt när jag kom fram.
Idag har jag dragit tummen ur och släpat mig ut för att springa några kilometer och trottsa min förkylning. Det gjorde mig stolt.  Sedan lagat god mat till mig själv när jag kom hem igen, istället för att värma något i mickron. Det gjorde mig stolt.
 
 
 
 
 
 

25 mars, ouch harsh day

Mixade kännslor hela dagen. Barnen har varit väldigt jobbiga idag så det har varit jobbigt. Det äldsta barnet gjorde något totalt oacceptabelt som gjorde mig så arg att jag bröt ihop och bara ville åka hem. Då kom hemlängtan sköljande över mig som en jättevåg. Ni vet när man blir så fruktansvärt arg  och sårad av någon att man inte ens vill ge dem en andra chans? Så kändes det för mig och jag ser absolut inte fram emot att träffa dem imorgon. Jag var inte ens medveten om att så små barn kan få en vuxen människa att känna sig så kränkt och orespekterad. Usch.
 
Samtidigt har det varit sommar här med strålande sol med 20 plusgrader. Jag har fått skyp med mina underbara småsyskon och pappa. Dessutom hängde jag med Angelica efter jobbet och vi åt sushi. Jag var mycket skeptisk till en början men det visade sig vara väldigt gott! Kan vara på grund av att jag tog räckor och kyckling i min sushi istället för rå fisk haha!