29 november, Friday my dear old friend

Dagen efter Thanksgiving så kommer alltid Black Friday. En dag när alla Amerikaner är lediga från jobbet och butikerna sätter ner priserna på sina produkter ganska så generöst. Ja ni kan ju tänka er resultatet, med julafton alldeles runt hörnet. Låt mig bara säga att jag höll på att bryta ihop då utmaningen att hitta perkeringsplats blev väldigt påtaglig. Men när den utmaningen efter mycket om och men äntligen var slutförd så var det dags att sätta igång med shoppingen tillsammans med Maria och Angelica. Först på gallerian, men sedan vidare till outleten ute på 75:an. En hel dröse med märkesaffärer tätt inpå varandra som en liten mini by mitt ute i vildmarken. (Nej, men nästan). Hela dagen spenderades iallafall här. Påvägen hem var vi mycket trötta men nöjda. Jag införskaffade mig:
1 Ralph Lauren tröja
1 Ralph Lauren parfym
1 Elisabeth Arden produkt
1 Tommy Hilfiger tröja
1 st Nike träningstights
 
Nu tänker ni (iallafall pappa) "Men fyfaan! Har hon ens några pengar kvar!?". Detta är inte direkt billiga märken. Men i fredags var det billigt. Och jag har mer pengar kvar än vad jag hade räknat med.  
 
 

29 november, I'm thankful for the life I Iive

Det var Thanksgiving i torsdags, och det firade vi hemma hos Shondas syster Kirsta med familj. Jag förklarade för dem hur jag önskade att vi hade thanksgiving i Sverige. Det är en sån himla trevlig dag då alla är kärleksfulla, tacksamma och glada. Man hittar på roliga saker, och för att inte tala om maten! Maten är ännu godare än vad de säger att den är. Det var sång och det var dans, och lek och Amerikansk fotboll. Det var en öppen eld och trevliga konversationer med intressanta samtalsämnen. Alkoholen värmde allas kroppar och julafton bidrog med sin närvaro. Det var en bra dag!
 
 
 

23 november, forever is a long time, I woulnd't mind spending it by your side

Dag 9: Någon du älskar.
 
Det råkar vara så att jag är en av de lyckligt lottade personerna som har många människor i mitt liv som jag älskar och som älskar mig. Jag älskar varenda kotte i min stora, kansiga familj, och jag skulle inte byta ut den för något i världen. Jag älskar mina kusiner, deras föräldrar, mina fina far och mor föräldrar och de syssingar som jag känner. Mina två underbara husdjur, och mina nära vänner!
 
Det är en vän jag väljer att skriva om i detta inlägg. För även om jag älskar min familj, så är en familj en sak man föds in till. En sak man liksom älskar på automatik. Familjen är  ingenting man kan välja eller styra med. Den bara är där, den familjen man får, eller blir, är den man har. Men en vän väljer man själv. Vilket är lite konstigt om man tänker på det. Man ser en människa och tänker "Dig väljer jag, för jag gillar dig. Du kan få vara i mitt liv resten av livet (förhoppningsvis)". Det jag menar är att man måste inte älska en vän. Men det finns folk där ute, som man först inte har något gemensamt med. Man delar inte blod, inga minnen, ingenting. Helt plötsligt kliver den in i ditt liv och något växer. Sen inser man att man älskar denna personen, och vill va med den, resten av livet.
 
Du är en sån person Isabelle Sandborg. För du är inte bara en bra vän, utan min bästa vän. Dig vill jag alltid ha i mitt liv. Med dig är jag alltid bekväm, har alltid roligt, och kan alltid vara mig själv. Med dig kan jag prata om allt och jag litar på dig till 100%. Jag har tusentals bra minnen tillsammans med dig. Vi har gått igenom nästa allt tillsammans. Dig älskar jag, Isabelle Sandborg.