27 september, how lucky am I to have something that makes saying goodbye so hard

Jag har precis sagt hejdå till min kusin på flygplatsen nu. Usch det är aldrig lätt att säga de orden. Speciellt när man vet att det är månader innan man får se varandra igen. Det var inte kul att behöva säga hej då till Los Angeles heller. Men oj vilken vecka vi har haft!
 
Jag skulle kunna skriva i timmar om detaljerna från varje dag. Men istället skriver jag en samanfattning såhär: 
Vi spenderade mest tid på stranden vid Stilla Havet och Santa Monica Pier. Två dagar åkte vi in till Hollywood. Där gick vi "the walk of fame", vi åkt upp i berget och såg Hollywood skylten, vi besökte LA-Ink och tog en guidad tur genom Beverly Hills. Då fick vi se många kändisars hus. Bland några var det Katy Perry, Justin Timberlake, Bruno Mars, Leonardo DiCaprio, Gwen Stefani, Arnold Schwarzenegger och Walt Disneys gamla hus. Vi kunde självklart inte undgå shopping eller en lunch på Hard Rock Café när vi väl var där. Vi åkte genom rodeo drive och kände oss fattiga och smuttsiga haha. Att det var nästan 40 grader varmt hjälpte inte med den smutsiga delen. Vi har pressat i solen och ätit god och onyttig mat, druckit alkohol och äventyrat våra pengar. Jag har haft en otrolig vecka på ett så vackert ställe på jorden att det är svårt att beskriva det i ord. Sista dagen spenderades bland lokalbefolkning och surfare på Venic beach. Efter att vi sett solen gå ner bakom det största havet i världen var det dags att beställa en Uber och bege oss mot flygplatsen.
 
Väl hemma efter en natt i himelen gällde det att skrapa ihop så mycket sömn som möjligt. Sen la jag mig på tattueringsbordet i två timmar för att plåga låret med tusen nålar och stämpla det för livet med ett motiv jag inte kan sluta stirra på. Jag kunde inte ha blivit mer nöjd! 
 
Här kommer lite bilder från en av de bättre veckorna i mitt liv:
 
 

18 september, hon är häääär

I lördags kom hon! Hon som jag haft i mitt liv varenda dag från dag 1, men som jag i lördags inte hade träffat på 6 månader. Men nu är hon här. Och jag är överlycklig!
 
Denna vecka har jag ju jobbat. Därav har jag inte haft tid att blogga förän nu. Det har gått fort som ljuset, denna vecka. Vi har haft så kul. Dock så har Evelina nog andra åsikter på en punkten. Iallafall gällande de timmar vi spenderat på gymmet, haha. Imorgon då smäller det. Då uppfylls en dröm som jag haft i år och dagar. Så länge jag kan minnas. Vi åker till landet där alla kändisar och palmer bor. Californien, Los Angeles. Vi ska ta dig med stormsteg. Jag kan inte bli mer taggad!
 
 
Hon kom inte tomhänt heller. Med sig hade hon lite för mycket godis och andra bra grejer från ett stycke fina underbara familjemedlemmar. Det tackar vi stort för! Så TUSEN TACK <3
 
 
 

7 september, Labor Day

Idag är ingen vanlig dag på något vis. Här i USA är det Labor Day som innebär ledigt. För de flesta iallafall. För mig innebär det att jobba till klockan 12 på natten. Lite synd att jag inte får göra något på min första och enda Labor Day, men å andra sidan är pojkarna rätt härliga att umgås med idag. Två andra saker som gör denna dagen speciell är att min fina och alldeles underbara mamma fyller år idag! Så hipp hipp hurra för henne. Som ett ovanligt sammanträffande så råkar även min fina alldele underbara kusin Louise också fylla år idag. Så ett stort ha den äran till henne också! 
 
Jag fick iallafall chansen till att fira Labor Day igår då jag åkte på en festival i Downtown just denna dagen till ära. Där lyste himelen starkt av färg och glitter från raketer som komponerades med fin musik. Jag, Angelica och Maria satt på en gräskulle och njöt av de förväntansfulla och motiverande känslorna man får av att se himlen explodera med oendliga små stjärnor i tusen olika nyanser. Plötsligt dyker en oväntad grupp med ungdommar upp som bär på en stor låda med pizzor. De gick och delade ut dessa helt gratis till lyckligt lottade på våran kulle. En av de lyckligt lottade var vi, och gud vad det smakar gott med gratis pizza mitt i natten! 
 
Nu är klockan 22.05 för att vara exakt och jag ska lägga mig i sängen och somna till ett avsnitt av gossip girl. Det är inte alla som kan sova när de är i tjänst. Ibland är det bra slappt att vara au pair!