24 april, varning för ointressant inlägg

(Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men det känns rätt tråkigt om att skriva om dagarna jag jobbar. Alla dagar ser ungefär lika danna ut ändå. Jag väcker barnen, ger dem frukost, kör dem till skolan, tar hand om den yngsta, äter lunch, kör den yngsta till skolan, tränar, hämtar från skolan, hem och göra läxor, äta och byta om och sen köra dem till träningar. Blah Blah ingen som vill höra om det. )
 
I onsdags när jag var i affären för att handla hittade jag något gudomligt i hyllorna. Nämligen Wasa knäckebröd! Och jag som har hört från alla att de inte har knäckebröd i USA. Det kanske bara är våran lilla stad som har det? Vi är ju trots allt grundade på kulturen i Tyskland. Har de knäckebröd där? Dessutom var det en fågel som viskade i mitt öra att de har lösgodis på vissa småställen i staden. Om jag bara visste vart dessa små ställen finns! Visserligen ändå inte samma godis som vårt kära Sverige.
 
Tisdags: Springa 3 km, gå i trappor i 10 minuter, magträning, promenix i 1h.
Onsdags: Gå i 130 trappor, styrketräning
Torsdags: Springa 5 km, armträning, blää.
 
Idag jobbar jag från tidig morgon till inatt, usch. Ska försöka rota fram en vagn eller liknande som jag kan sätta Drew i så jag kan få in en liten promenad. Imogon är det både baseball och fotbollsmatch och kalas på schemat.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: