24 augusti, dina läppar smakar krut

Det känns som att ungefär vartannat inlägg jag skriver är positivt och vartannat är negativt. Men det är ungefär så livet som au pair ser ut! Detta är ett positivt inlägg.
 
Min fot är nästan hlet bra igen. Jag känner ingen smärta längre men jag vill ändå ta det lite försiktigt med springandet så att den inte kommer tillbaka. Jag har äntligen fått en ny telefon! Så nu känner jag mig mycke tryggare när jag är ute på okända vatten (eller vägar). Idag dök ÄNNU ett fint litet paket med mitt knasiga namn upp med posten! Tack igen min käraste, fina mamma!
 
Helgen då? Jo tack, den hamnar deffinitivt på topplistan! Collage startade igång idag igen och collagefesterna gick i taket i helgen. Brandon var snäll och bjöd in oss Svenska tjejer. Eftersom att han går hockeyprofil så hamnade vi på ett hockeparty på campus. Kors i taket, det blev ingen tråkig kväll/natt! Nu har jag gjort det också. Söndagen spenderades som typ alltid, med Angelica haha, och vid poolen. Alltid lika kul att ligga i 30 graders värme med världens baksmälla. Men vad gör man inte för lite färg och umgänge?
 
Nu är det måndag och sista dagarna på sommarlovet. Äntligen! På torsdag kör skolan igång igen. Dessutom så börjar hettan lugna ner sig lite. Idag var det till och med möjligt att gå på picknick och sitta på en filt i solen utan att dö av värmeslag. Jag längtar tills när jag kan börja använda långärmade, gosiga tröjor igen. Jag har behövt klara mig utan i 4 månader nu. Men jag får nog vänta tills oktober innan det händer. 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Carina

Heja heja dig !!! Lev livet .....Det är när man har haft tråkigt som man vet vad som är roligt;-)))

2015-08-25 @ 06:57:30
Postat av: Malin

Åh kul med collagefest!! Vare som på film? 😁

Svar: jaa fett kul! Haha nej det var inte som på film! Inte lika extremt ;)
tonewernersson.blogg.se

2015-08-25 @ 07:02:16
URL: http://krantzmalin.blogg.se
Postat av: Annika Johansson

Häftigt! Tänk vad mycket du upplevt redan och du är bara 20år... Jag blir glad när du är glad! :)

Svar: hihi jaaaa :D tack mamma!
tonewernersson.blogg.se

2015-08-25 @ 08:23:28
Postat av: Pappa

HA KUL 😀 , MEN var rädd om dig mitt Hjärta 💙💙💙💙💕💕💕

Svar: Det är jag alltid pappa! <3<3<3<3
tonewernersson.blogg.se

2015-08-25 @ 09:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: