3 maj, Kentucky derby party

Gårdagen var lång och rolig. Hela dagen spenderades i köpcentrumet med ett gäng au pairer innan jag fick skynda hem för att göra mig iordning. Sen bar det av till Kristas Derby party. Varje år är det ett stort och känt häst race i Kentucky där de bästa hästarna tävlar med de bästa jockeyna. Många i Shonas familj hade lagt pengar på vinnarhästen så det blev en fest med många glada miner, massor mat från himelriket, de bästa efterrätterna, trevliga och intressanta samtalsämnen och strålande sol. På natten lämnade jag festen för att ta mig vidare till Kenwood och ta en inte-så-välbehövlig-men-god glass med Angelica. Nu är jag hemma igen efter en fantastisk dag med ännu mera nya upplevelser i bagaget.
 
 


Kommentarer
Postat av: Annika

Oh, det är nu alla upplevelser som du efterfrågat kommer och vilka härliga sommarbilder...kram

Svar: Jaa, det är jättekul att få uppleva sånna här saker som man inte skulle fått uppleva om man kom hit som turist! :D Kram mamma!
tonewernersson.blogg.se

2015-05-03 @ 18:54:26
Postat av: Isabelle

Shit vad ovanligt å se dig i hatt!! Himla söt jumpsuit också :')

Svar: Haha jag vet, jag köpte den samma dag med kanske ska lämna tbx den för den är för stor. Blåser av när det kommer vind xD Fast jag vill inte lämna tbx den! Tack, det är en klänning faktiskt :D
tonewernersson.blogg.se

2015-05-03 @ 19:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: