29 november, Friday my dear old friend

Dagen efter Thanksgiving så kommer alltid Black Friday. En dag när alla Amerikaner är lediga från jobbet och butikerna sätter ner priserna på sina produkter ganska så generöst. Ja ni kan ju tänka er resultatet, med julafton alldeles runt hörnet. Låt mig bara säga att jag höll på att bryta ihop då utmaningen att hitta perkeringsplats blev väldigt påtaglig. Men när den utmaningen efter mycket om och men äntligen var slutförd så var det dags att sätta igång med shoppingen tillsammans med Maria och Angelica. Först på gallerian, men sedan vidare till outleten ute på 75:an. En hel dröse med märkesaffärer tätt inpå varandra som en liten mini by mitt ute i vildmarken. (Nej, men nästan). Hela dagen spenderades iallafall här. Påvägen hem var vi mycket trötta men nöjda. Jag införskaffade mig:
1 Ralph Lauren tröja
1 Ralph Lauren parfym
1 Elisabeth Arden produkt
1 Tommy Hilfiger tröja
1 st Nike träningstights
 
Nu tänker ni (iallafall pappa) "Men fyfaan! Har hon ens några pengar kvar!?". Detta är inte direkt billiga märken. Men i fredags var det billigt. Och jag har mer pengar kvar än vad jag hade räknat med.  
 
 


Kommentarer
Postat av: Annika

Hmmm, jag tänker mer...Hur ska du få plats med allt hem till Sverige ;)

Svar: Haha det tar vi då! Det får bli en annan utmaning ;)
tonewernersson.blogg.se

2015-11-30 @ 08:27:48
Postat av: pappa

BHHAAAAA 😜😜😜😜. KUL att du hade din far i tankarna när du endå shoppade loss 😨😨😂😂😂😂😂😂. Mest orolig för att jag behöver ta lastbilen 😑😑 till Arlanda , när du kommer hem 😍😍😍😍😍😍

2015-11-30 @ 16:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: